top of page

Autorizare ANSVSA - Bucuresti

Date de contact:

 • Chivu Gheorghe

 • Mobil - 0733474005

 • Zone acoperite - Bucuresti

 • Referinte:

  • Mr. Cannoli Dessert Truck

  • CUBANO Food Truck

  • Big Bubble Waffle

  • Chicken Mafia


Bine ai venit la serviciile noastre de consultanță în obținerea autorizației A.N.S.V.S.A. pentru food truck-uri! Suntem aici pentru a te ajuta să îți realizezi visul de a deveni proprietarul unui food truck de succes și de a-ți oferi serviciile noastre de consultanță pentru a obține autorizația A.N.S.V.S.A. necesară în mod eficient și eficace.


Autorizația A.N.S.V.S.A. (Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor) este obligatorie pentru orice food truck care dorește să își desfășoare activitatea în mod legal și în condiții de siguranță. În calitate de proprietar de food truck, trebuie să îndeplinești o serie de cerințe legate de igienă și siguranță alimentară, care sunt stabilite de normele europene și naționale în domeniu.Echipa noastră de experți în consultanță pentru food truck-uri are o vastă experiență în domeniul autorizării A.N.S.V.S.A. și înțelege în detaliu cerințele și procedurile necesare pentru a obține această autorizație. Îți oferim servicii personalizate, adaptate nevoilor și specificațiilor afacerii tale, astfel încât să ai certitudinea că vei primi cele mai bune sfaturi și îndrumări.


Serviciile noastre includ evaluarea stării actuale a afacerii tale și identificarea oricăror probleme sau neconformități cu cerințele A.N.S.V.S.A.. În funcție de acestea, vom dezvolta un plan de acțiune personalizat pentru a asigura îndeplinirea cerințelor DSV și obținerea autorizației necesare. De asemenea, îți vom oferi îndrumări detaliate privind procesul de aplicare și documentația necesară.


Pentru a asigura conformitatea cu cerințele A.N.S.V.S.A. și pentru a-ți proteja afacerea, este important să obții autorizația necesară într-un mod eficient și eficace. Suntem aici pentru a te ajuta să obții autorizația A.N.S.V.S.A. fără a pierde timp și bani inutile și pentru a-ți permite să îți concentrezi atenția asupra dezvoltării afacerii tale.


Încheind, serviciile noastre de consultanță în obținerea autorizației A.N.S.V.S.A. pentru food truck-uri îți oferă un parteneriat de încredere și o abordare personalizată. Contactează-ne astăzi pentru a discuta nevoile tale și pentru a începe procesul de obținere a autorizației A.N.S.V.S.A.!

83 afișări1 comentariu

1 Comment


Recomandam serviciile domnului Chivu! ✅

Like
bottom of page