top of page

RoTruck începe colaborarea cu A.N.P.C. pentru îmbunătățirea Ghidurilor de Bune Practici in sectorul de Street Food din România

Dragi membri ai Organizației Patronale RoTruck,

Avem plăcerea de a vă informa cu privire la o propunere importantă venită din partea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (A.N.P.C.), care ar putea avea un impact semnificativ asupra sectorului nostru de activitate.În urma întâlnirii dintre președintele ANPC și reprezentanții Organizației Patronale de Food Truck Romania - RoTruck, din data de 22 februarie 2024, precum și a concluziilor ședinței Consiliului consultativ pentru protecția consumatorilor din cadrul ANPC, s-a formulat o propunere ce vizează actualizarea și îmbunătățirea ghidurilor de bune practici elaborate în anul 2023.


În acest sens, Secretariatul Consiliului consultativ din cadrul A.N.P.C., la solicitarea domnului președinte Horia Constantinescu, a lansat propunerea de colaborare cu privire la îmbunătățirea ghidului de bune practici din sectorul alimentației publice, având în vedere și perspectivele specifice sectorului de food truck.


Pentru a avansa în direcția propusă, demarăm formarea unui grup de lucru dedicat dezvoltării Ghidului de Bune Practici în Sectorul de Food Truck. În această optică, invităm membrii RoTruck care sunt interesați să se implice în acest proiect crucial al organizației noastre să ne transmită un mesaj prin intermediul paginii noastre de contact sau să ne contacteze la numărul de telefon 0726671227. Termenul limită pentru exprimarea interesului de a participa în acest grup de lucru este 05.03.2024.


Laurețiu Mâță

Membru Fondator RoTruck

318 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

टिप्पणियां


bottom of page